Eén van de vele waargebeurde verhalen.

‘Een verloren wedstrijd met winst’ is één van de vele verhalen uit mijn nieuwste boek ‘LEVENS ECHT’. Middels een waargebeurd verhaal vertel ik hoe er met elkaar omgegaan wordt op de werkvloer en hoe dit anders kan. Wij maken het vaak onnodig ingewikkeld, terwijl het heel eenvoudig kan zijn. Het gaat niet om het praten over een ander, maar mét een ander. Ben jij benieuwd naar dit verhaal? Download deze dan nu gratis! Ik weet zeker dat je jezelf erin zult herkennen.

  Over het boek

  Het boek ‘LEVENS ECHT’ staat boordevol verhalen over het échte leven. Waargebeurde verhalen waarin thema’s aan bod komen op het gebied van cultuur, leiderschap en persoonlijke groei. De verhalen in combinatie met reflectievragen en handreikingen, helpen jou bewust en vrij te leven.

  Het boek is echt een aanrader voor jou als je:

  • Wilt groeien als mens;
  • Duurzame relaties en organisaties wilt bouwen;
  • Het verschil wilt maken in een rol als manager/leidinggevende;
  • Jezelf wilt ontwikkelen.

  Ga je mee op levensreis?

  BESTEL NU

  ” Het boek van Renate is erg doorleefd en kijkt vanuit veel verschillende hoeken naar diverse levensgebieden. De verhalen die Renate deelt zijn allesbehalve abstract. Ze zijn zeer herkenbaar en zorgen daarom voor een energetische reactie in ons lijf. Dat is wanneer de transformatie gebeurt.”

  Jan Bommerez

  BESTEL NU

  Over de schrijver

  Renate is de auteur van het boek ‘Trouwen met jezelf’. Nu precies zeven jaar later verschijnt haar nieuwe boek ‘LEVENS ECHT’. “Een boek waarin diverse thema’s besproken worden aan de hand van echte verhalen. Van kwetsbare verhalen en ervaringen van anderen kunnen we leren en groeien. Dit is de inspiratie voor mijn nieuwe boek. Het boek is tevens een werkboek, je kunt zelf op ontdekking en met de thema’s aan de slag.

  Ik wil thema’s niet alleen bespreekbaar maken, maar er ook aan bijdragen dat dit zichtbaar wordt in het dagelijks handelen van mensen. Hierbij zijn de reflectievragen en handreikingen behulpzaam.  Door mensen mee te nemen in mijn boek, en daarmee op levensreis, wil ik ze inspireren om vrij en voluit in leven en werk te staan. Vanuit mijn bedrijf O’Prinsen & Partners werk ik dagelijks voor verschillende organisaties met deze thema’s. Mijn doorleefde kennis en bronnen van inspiratie wil ik graag breder delen en toegankelijk maken!” Aldus Renate O’Prinsen.

  BESTEL NU

  Kenmerken boek

  • 38 verhalen;

  • 85 reflectievragen;

  • 76 handreikingen;

  • 81 Illustraties;

  • 196 pagina’s;

  • onderbouwing en theorie.

  Blijf op de hoogte!

  Wil jij op de hoogte blijven van het boek? Schrijf je dan nu in!